Bell Schedules » FRIDAY HALF DAY/ DATA DAY– BELL SCHEDULE

FRIDAY HALF DAY/ DATA DAY– BELL SCHEDULE

FRIDAY HALF DAY/ DATA DAY– BELL SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 8:35 AM 35 min
2nd Period 8:40 AM 9:15 AM 35 min
3rd Period 9:20 AM 9:55 AM 35 min
CCR/ES Period 10:00 AM 10:35 AM 35 min
4th Period 10:40 AM 11:15 AM 35 min
5th Period 11:20 AM 11:55 AM 35 min
Lunch 11:55 AM 12:25 PM 30 min
6th Period 12:30 PM 1:05 PM 35 min
7th Period 1:10 PM 1:45 PM 35 min